Rommelmarkt Ieperman

Agenda Rommelmarkten

Hieronder vind je een overzicht van de geplande rommelmarkten. De openingsuren zijn telkens van 10u tot 17u.

Op al deze datums is er eveneens een kinderrommelmarkt van de Oudervereniging Ieperman, telkens geopend van 10u tot 16u.

Zie ook lokatie en contact info, info voor bezoekers en info voor standhouders voor meer informatie.

WIJZIGINGEN M.B.T. CORONAMAATREGELEN

Update 25/06/2020

Naar aanleiding van de maatregelen, aangekondigd door de Nationale Veiligheidsraad van 24 april jl., dienden wij de rommelmarkten van 17 mei en 7 juni te annuleren, alsook die van 5 juli. De maatregelen van de Veiligheidsraad van 3 juni stellen dat het mogelijk moet zijn voor iedereen om anderhalve meter afstand van elkaar te houden, en de opstelling van de rommelmarkt op het domein Ieperman leent zich hier helaas niet toe.

De stand van zaken is als volgt:

  • De rommelmarkt van 5 juli is aldus eveneens geannuleerd.
  • De rommelmarkt van 8 en 9 augustus gaat voorlopig gewoon door, maar zal eveneens afhangen van de coronamaatregelen die op dat moment zullen gelden. Rekening houdend met het feit dat de Wilrijkse Jaarmarkt dit jaar werd geannuleerd, bekijken wij of deze editie nog steeds zowel zaterdag als zondag zal doorgaan, of dat zaterdag wordt geannuleerd en enkel zondag doorgaat. Wanneer hierover een beslissing werd genomen, zal dit hier worden gecommuniceerd.
  • De rommelmarkt van 13 september gaat in principe gewoon door, maar hangt opnieuw af van de coronamaatregelen, alsook van de maatregelen die de school tegen dan zal nemen wat betreft het gebruik van hun domein voor de rommelmarkten.

Deze planning kan steeds wijzigen, indien er wijzigingen in de maatregelen van de Veiligheidsraad zouden worden doorgevoerd. Wij weten dit uiteraard niet op voorhand. Tevens zal er veel afhangen van de richtlijnen waaraan rommelmarkten zullen moeten voldoen, en of het voor ons mogelijk is deze toe te passen op het parkdomein. Dit alles geldt voor zowel de gewone rommelmarkten als voor de kinderrommelmarkten.

AGENDA

ZONDAG 17 MEI 2020 GEANNULEERD

ZONDAG 7 JUNI 2020 GEANNULEERD

ZONDAG 5 JULI 2020 GEANNULEERD

ZAT. & ZON. 8 & 9 AUGUSTUS 2020

MOGELIJK ENKEL 9 AUGUSTUS, HIEROVER VALT BINNENKORT EEN BESLISSING.

ZONDAG 13 SEPTEMBER 2020


Klik hier voor volledige kalender van kasteel Ieperman


BIJKOMENDE INFO

  • De kinderrommelmarkt is uitsluitend bedoeld voor de verkoop van speelgoed door de kinderen zelf. Meer informatie hierover vindt u op de pagina van de Kinderrommelmarkt.
  • Tijdens het jaarmarktweekend in augustus vinden er bijkomende activiteiten plaats. Op zondag is er de schilderwedstrijd voor zondagschilders (park), de Geitenmarkt, en barbecue (Bist).


Blijf op de hoogte van onze rommelmarkten.

Volg ons op Facebook via deze link:

Schrijf je in op onze gratis nieuwsbrief: